ЕСТЕСТВЕНИ ИМУНОМОДУЛАТОРИ В ПОМОЩ НА ИМУННАТА СИСТЕМА

ЕСТЕСТВЕНИ ИМУНОМОДУЛАТОРИ В ПОМОЩ НА ИМУННАТА СИСТЕМА В БОРБАТА СРЕЩУ КОВИД-19През 2018 г , доста преди развихрилата се пандемия, предизвикана от Ковид-19, професор Лукашяк, д.ф.н. сподели за полското списание „Zyj…

0 Коментара

Мака лети в космоса

Идеята за използването на Mака от космонавтите подхвърлил Карлос Нориега, астронавт, чиито предци произхождали от Перу. Нориега е участвал в няколко космически мисии. Знаел, че по време на космическите мисии е изключително важна яснотата на мисълта и добрите рефлекси

0 Коментара

Корал Калций

Структурата на коралите наподобява много структурата на човешките кости. Коралите са богати не само на калций, но и на повече от 60 жизненоважни микро- и макроелементи. Кораловият калций създава в организма алкална среда, която има огромно значение за нормалното функциониране на клетките, а оттам и за здравето на целия организъм.

0 Коментара

Помощ при туморни заболявания – Професор Лукашяк

„Господин Професор! Вие сте един от най-добрите познавачи на вилкакора в Полша. Но самият Вие приемал ли сте я като пациент?” - Може би, не точно като пациент, а като разумен човек. Познавайки спецификата на това растение, исках да се възползвам от неговите полезни свойства.

0 Коментара

Мастика

Искате ли да освободите стомаха си от „нежеланите гости” и да се предпазите от предизвикваните от тях заболявания? Мастика – това е смола, извлечена от ствола и клоните на дърво с вечно зелени листа Pistacia lentiscus, разпространено преди всичко на гръцкия остров Хиос в Егейско море. Смолата се събира, като внимателно се порязва кората на дървото, а след това се суши на слънце.

0 Коментара