ЗДРАВИ СТАВИ – ЩАСТИЕТО ДА СЕ ДВИЖИШ БЕЗ БОЛКИ

НАТУРАЛНИ ГРАДИВНИ СЪСТАВКИ НА СТАВНИТЕ ХРУЩЯЛИ

В днешно време костно-ставните проблеми се появяват във все по-ранна възраст. Лека скованост, временни болки в коленете, гърба, раменете – са едни от първите симптоми за износване на ставите и ошипявания. Над 50-годишна възраст вече повече от половината хора страдат от болки, предизвикани от деструкция на ставите, коксартроза, гонартроза и др. Причините са много – наднорменото тегло, неправилна стойка, контузии, прекомерно физическо натоварване или липса на достатъчно движение.

Помогни на ставите си!

Обогатяването на ежедневната диета с три важни съставки осигурява комплексна защита и подхранване на ставите.

Какъв препарат да изберем?

Серията АРТРО ПРОТЕКТ е известна от години, изпитана и ефикасна, тя е предпочитана от много хора. Авангардното производство на серията АРТРО ПРОТЕКТ е с гарантирано съответствие с препоръките на ЕС и най-важно – съдържащият се в продуктите глюкозамин е извлечен от черупките на ракообразни организми, а хондроитинът е получен от хрущяла на акулите.

АРТРО ПРОТЕКТ, 60 капс.  

Ефикасна комбинация от глюкозамин и хондроитин в оптимално съотношение плюс витамин С. Това съчетание повлиява благоприятно състоянието на ставния хрущял, подхранва и подпомага неговата регенерация и предпазва от по-нататъшни усложнения. Стимулира също така производството на ставна течност. Той забавя износването на ставите, активира регенерирането им, подобрява подвижността. Препоръчва се за продължителна употреба и дава дълготрайно подобрение.

Съставки

Глюкозамин

Той е ставният градивен материал, необходим за синтеза на съединенията, които изграждат структурите на ставите. По този начин той участва в строежа на ставните повърхности, хрущялите, костната тъкан, сухожилията, мускулите, кръвоносните съдове и др. Освен това участва във формирането на ставните връзки, на ноктите, кожата, очите, костите и сърдечните клапи.

Хондроитин

Ставният амортисьор – той е високомолекулен полизахарид, който способства за отлагането на калций в костите. Той стимулира синтеза на хиалуронова киселина, укрепва стуктурите на съединителната тъкан, включително и на хрущялите. Спира действието на вредните вещества, които разрушават хрущялните тъкани. Намалява болката в ставите в покой и при движение. Хондроитинът подпомага активното възстановяване на хрущяла. Друга особеност на хондроитина е способността му да задържа вода в хрущялната тъкан във вид на микропространства, подобни на “възглавнички”, които създават добра амортизация на ставата при активно движение.

Витамин С

Той е необходим субстрат за синтез на съединителна тъкан, а при възпалителни състояния намалява драстично количеството на излятата течност до 80 %.

АРТРО  ПРОТЕКТ  МАХ – 60 капс. Коляно

Отличава се с авангардната си рецептура, включваща доказано ефикасни открития на съвременната медицина в областта на ставните проблеми. Съдържа глюкозамин, хондроитин, босвелия, витамин С и клинично изпитаният КОЛАГЕН ТИП ІІ. Той ускорява изграждането на здрави междуставни връзки и пази хрущялите от автоимунно разрушаване. Този комбиниран продукт има бърз ефект и е подходящ за прием при коксартроза, гонартроза, артрити /вкл. ревматоиден/.

Съставки

Глюкозамин

Градивен материал на хрущялната тъкан, влиза в състава на ставния хрущял и продуцирането на ставната течност. Със стареенето на организма значително намалява възможността за ендогенен синтез на глюкозамина. По тази причина е важно да се внася отвън, за да се компенсира недостига му.

Хондроитин

Подхранва хрущялите, забавя процеса на  разрушаването им, подобрява функциите и увеличава еластичността и подвижността на ставните връзки.

Неденатурираният КОЛАГЕН ТИП ІІ

Субстрат, подпомагащ възстановяването на хрущяла, отговорен за еластичността и издържливостта на костната система.  

КОЛАГЕН ТИП ІІ действа на голяма част от ревматоидни заболявания, които по своята генеза са автоимунни. Техният механизъм се изразява в това, че организмът атакува собствените клетки. Установено е, че приеман в малки количества, спомага за предпазване от автоимунна деструкция в областта на ставните хрущяли. Има изключително добър и бърз ефект при коксартроза, гонартроза, артрити /включително ревматоиден артрит/.

Босвелиева киселина

Противодейства на възралението и болките  в ставите.

Витамин С

Спомага за синтез на съединителна тъкан, а при възпалителни състояния намалява драстично количеството на излятата течност до 80 %.

ИЗБЕРЕТЕ СЕГА ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС ПРОДУКТ!

Ако имате схващания, болки в ставите, намалена подвижност, не изчаквайте – вземете

Арто Протект шише

При коксартроза, гонартроза или артрит вземете

Артро Протект Макс опаковка

Вашият коментар