ГАСТРИТ И КИСЕЛИНИ

Гастрит, киселини, колит и запек – проблеми на съвременния човек

Гастрит, киселини, запек – причини

През пролетта често стомашно-чревните проблеми се изострят. Причина може да бъде също и промяната в хранителния режим – хранене веднъж или два пъти на ден, късно хранене вечер или прекомерна употреба на алкохол, газирани напитки, пържени храни и други.

Последствия

Нарушеното храносмилане може да предизвика дразнене на лигавицата на стомаха и червата, болки и киселини. В резултат може да се раздразни и дебелото черво. Затова добре е да се подпомогне здравето на стомаха и червата с натурални билкови средства. Продукти с билкови екстрактни форми действат сигурно и ефективно.

Гастрохелп е хранителна добавка, съчетаваща полезното действие на лена, алоето и зеления чай. Екстрактните форми гарантират еднаквото наличие на активни вещества във всяка капсула.

Гастрохелп помага при гастрит, киселини, колит и запек.

Синергичното действие на растителните екстракти е по-изразено, поради ефекта на засилване на действието активните съставки, съдържащи се в тези растения.

Доктор Анелия Маждракова

Гастрохелп – комбинация от 3 уникални растения: лен, алое и зелен чай: 

Ленът съдържа слузни вещества и масла, които действат благоприятно на  лигавицата на стомаха и червата, подпомагат храносмилането, усвояването на хранителните вещества и редовното изхождане, особено важно при раздразнени черва и запек.
Алое – екстрактът от алое подкрепя ензимните и физиологичните регенеративни функции на храносмилателната система при киселини, гастрит, колит.
Зелен чай – наличието на 60% полифеноли в използвания екстракт са антиоксиданти, които забавят процеса на стареене на клетките и подпомагат възстановителните функции при възпалителните процеси.

Синергично действие съставките на Гастрохелп

  • Помага при раздразнена лигавица на стомаха и червата
  • Подпомага нормалното храносмилане
  • Спомага за редовното изхождане при запек

Открийте Гастрохелп
в нашия магазин!

Гастрохелп шише

Вашият коментар